Bekijk Onze Collectie

Badmode

Lingerie

Uitdagende Lingerie

Nachtmode

De Merken

Naturana heeft een brede collectie waar elke vrouw wel een item in vindt die haar op het lijf geschreven is. De collectie is vooral sterk in functionaliteit maar vergeet daarbij ook zeker het modische aspect
niet.

Of je nu een grote omvangsmaat hebt met een kleine of grote cup, of een kleine omvangsmaat met een grote cup, het is belangrijk dat je een BH draagt die prettig zit. Syl Design heeft zich met het merk SYL gespecialiseerd in lingerie voor grote maten. Van cup B tot K, van omvang 70 t/m 110.

Glamory biedt haar klanten vernieuwende en aantrekkelijke panties tot maat 62. Als ambitieus modebedrijf heeft Glamory het doel nagestreefd om tijdloze elegantie te combineren met de nieuwste functionaliteit.

Met méér dan 30 jaar ervaring en kennis is Vossen de specialist op het gebied van onder andere badjassen.
Vossen heeft een zeer divers aanbod in badjassen van hoge kwaliteit, dus voor iedere wens is er wel een passende badjas te vinden.

Intimate attitudes is een Amerikaans bedrijf en is uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van sexy lingerie en loungewear. Shirley of Hollywood valt hier onder en zorgt er voor dat de magie en mystiek van Hollywood overal naar vrouwen worden gebracht.

Ringella weet dat een goede nachtrust belangrijk is en daarom speelt comfortabele nachtmode bij Ringella een grote rol. Ze weten zowel de uitstraling als de functionaliteit in de nachtmode uitstekend samen te brengen. Het resultaat is een breed aanbod van Ringella nachthemden en pyjama’s voor iedereen.

Mooi en klassiek, iCollection is bijna ongeëvenaard in zijn lingerie assortiment. Van korsetten tot slipjes, maat 40 tot 60. Het merk Golyta is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, maken en distributie van lingerie en slaapkleding.

De producten van KrisLine worden, zowel op de binnenlandse als buitenlandse markt, gezien als een comfortabele, vol finesse en sensualiteit, ontworpen lingerie voor vrouwen van alle leeftijden. Allen met een sierlijke en een geraffineerde elegantie die elke vrouw zich comfortabel maar vooral ook vrouwelijk laat voelen.

Je weet wat er goed uitziet, wat in de mode is en wat lekker zit. Elomi, gemaakt voor je vollere figuur, kan gewoon dan die extra touch zijn die je zoekt. Als je plussize lingerie wil dragen met een ongeëvenaarde pasvorm, moeiteloze ondersteuning en een opvallend design, ben je bij het juiste merk. Onze lingerie geeft je zelfvertrouwen.

De visie van PLAISIR is het creëren van lingerie, swim- en loungewear met een perfecte pasvorm voor iedereen. Met veel nadruk op de aanpassing van onze producten zijn wij in staat om lingerie te creëren met uitzonderlijke ondersteuning voor maten tot 110I / 56.

De producten van Ulla Dessous worden herhaaldelijk getest door klanten om een perfecte pasvorm te krijgen voor verschillende figuren en lichaamsdelen. Uiteindelijk maken ervaren naaisters de afzonderlijke snijstukken tot een perfect afgewerkte beha. Dit is hun manier om de consistente hoge kwaliteit van Ulla Dessous te waarborgen.

Oh la la Cheri zijn de woorden die je zou kunnen uitspreken als vrouwen een decadent lingerie stukje van dit Franse label proberen. Oh Lá Lá Cheri van Curves geeft om één ding en dat is dat vrouwen zich sexy en zelfverzekerd voelen.

Andalea biedt een verscheidenheid aan erotische lingerie voor de volle vrouw. Het merk heeft inmiddels een goede en betrouwbare positie verworven in de wereld van de exclusieve en sexy ondermode voor de grotere maten.